ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Logo Tacl Restaurant Holešov

Obědové menu - 28. 10. - 1. 11.

Pondělí

1. Státní svátek-zavřeno

Úterý

Polévka: 0,25l Zeleninový krém s krutony
1. 300g Špagety s kuřecím masem v tomatovo-smetanové omáčce 139 Kč
2. 140g Smažený sýr gouda s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 149 Kč
3. 150g Vepřová panenka s omáčkou z hrubozrnné hořčice s hranolkami 169 Kč
4. 150g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 189 Kč

Středa

Polévka: 0,25l Hrstková
1. 150g Kuřecí stehenní gyros s jasmínovou rýží, zelný salátek s mrkví 139 Kč
2. 170g Holandský řízek s bramborovu kaší a kyselou okurkou 149 Kč
3. 200g Burger s trhaným vepřovým bbq, hranolky, chipotle majonéza 169 Kč
4. 150g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 189 Kč

Čtvrtek

Polévka: 0,25l Zelňačka
1. 220g Kuře na paprice s těstovinami 139 Kč
2. 300g Gnocchi s kuřecím masem, dýní, cuketou, parmazánem a rukolou 149 Kč
3. 180g Špíz s vepřovou panenkou, pečené brambory a domácí tatarská omáčka 169 Kč
4. 150g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 189 Kč

Pátek

Polévka: 0,25l Kulajda
1. 350g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a smaženou cibulkou 139 Kč
2. 300g Boloňské špagety s parmazánem a rukolou 149 Kč
3. 180g Řízečky z vepřové panenky, mačkané brambory se špekem a jarní cibulkou 169 Kč
4. 150g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 189 Kč